Pevec na Chill & Grillu
Pevec na Chill & Grillu
  12.06.2019  |  14:20
Vrijeme čitanja: 1 min
Na poznatom festivalu roštilja, dobre hrane i glazbe Pevec je uz chefa Marina Rendića predstavio svoj novi brend Samofino

Novi Pevecov brend Samofino by Pevec koji predstavlja lanac kafića u sklopu Pevecovih prodajnih centara, na ovogodišnjem je zagrebačkom festivalu Chill&Grill bio jedna od glavnih zvijezda hrvatske kuhinje. Uz poznatog chefa Marina Rendića, Samofino tim oduševio je posjetitelje domaćim proizvodima i nešto drugačijim menijem. Nudile su se uzbudljive kombinacije  okusa poput  mediteranske srdele s marmeladom od rajčice, namazom od maslina i motarom, zatim Meat The King kobasice od crne svinje s umakom od estragona i hrena, juneći šiš s ciklom i umakom od jogurta, mente i limete te zabatak s mladim špinatom, ukiseljenim rotkvicama i Cesar umakom, koji su pružili nepcima posjetitelja Samofino kućice nezaboravno iskustvo.

„S obzirom da planiramo do kraja godine u sklopu svakog Pevecovog prodajnog centra otvoriti Samofino by Pevec kafiće, odlučili smo kao uvertiru iskoristiti Chill&Grill kako bismo upoznali posjetitelje sa Samofino by Pevec brendom i daljnjim razvojem istog u obliku objekata brze prehrane.“, rekao je Ivan Čačić, voditelj ugostiteljstva u tvrtki Pevec.

Osim fine hrane koja se pripremala na Samofino štandovima, posjetitelje je oduševila i Pevecova chill zona na festivalu, kako vizualno tako i svojom udobnošću, u obliku velikih sjedalica u kojima su se gosti opuštali i uživali u pogledu na Pevecov vertikalni vrt koji je bio zvijezda brojnih Instagram profila. Također, u chill zoni posjetitelji su mogli saznati koji su tip roštilj majstora, a na temelju najkreativnije fotografije osvojiti roštilj iz Peveca po izboru.

Osim chefa Marina Rendića, nastup brenda Samofino su podržali i gastro bloger, gurman i autor festivala, Domagoj Jakopović Ribafish koji je na cooking showu Chill&Grilla pripremao Samofine recepte, kao i David Skoko, poznati chef, koji je svoje najslasnije zalogaje na festivalu pripremao na Pevecovim roštiljima.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
R&H
Novo
Novosti PELJEŠAC Otvara se Prvi hrvatski muzej vinogradarstva i vinarstva

U Putnikovićima će se na tradicionalnoj fešti Svete Ane nazdraviti otvorenju nove pelješke atrakcije posvećene vinogradu, vinu i...

R&H
Novo
Novosti VINA 1. Summer Riesling Tasting na Plešivici i u Međimurju

Pobjednik dvodnevnog kušanja je BODREN, RR Ledeno vino 2014

R&H
Novo
Novosti VINA Vinarija Štampar autohtonom sortom Pušipel promiče terroir Međimurja i sjeverne Hrvatske

Da je Pušipel dragocjena sorta za Međimurje i sjevernu Hrvatsku, potvrđuje ovogodišnji rekordan broj nagrada sa svjetskih ocjenjivanja...

R&H
Novo
Novosti ZAGREB Slopey Tkalča

Slopey Tkalča, projekt je Turističke zajednice grada Zagreba i tvrtke Travabled, u svrhu zamjene 12 dotrajalih kosina koje premošćuju...

R&H
Novo
Novosti Prva europska kulturna ruta s polazištem iz Hrvatske nosit će ime Nikole Tesle

Od 13 europskih kulturnih ruta koliko ih prolazi Hrvatskom niti jedna nema polazište u našoj zemlji. To bi se uskoro moglo promijeniti...

R&H
Novo
Novosti ISTRIA GOURMET FESTIVAL Istria Gourmet Festival u slavljeničkom ruhu

Spektakularan gourmet doživljaj u znaku 30. izdanja turnira

R&H
Novo
Novosti AUSTRALSKO TRŽIŠTE Veliki interes Australaca za Hrvatsku

Nakon iznimno uspješnog predstavljanja u Melbourneu, Hrvatska turistička zajednica po prvi puta u povijesti prezentirala je Hrvatsku i...

R&H
Novo
Novosti HUT - Turistički impuls Tržišni izgledi još uvijek u znaku izazova

Konačni ishod turističke sezone koja je u tijeku ni u ovom trenutku ne može se predvidjeti sa sigurnošću. Novi Turistički impuls...