Pevec na Chill & Grillu
Pevec na Chill & Grillu
  12.06.2019  |  14:20
Vrijeme čitanja: 1 min
Na poznatom festivalu roštilja, dobre hrane i glazbe Pevec je uz chefa Marina Rendića predstavio svoj novi brend Samofino

Novi Pevecov brend Samofino by Pevec koji predstavlja lanac kafića u sklopu Pevecovih prodajnih centara, na ovogodišnjem je zagrebačkom festivalu Chill&Grill bio jedna od glavnih zvijezda hrvatske kuhinje. Uz poznatog chefa Marina Rendića, Samofino tim oduševio je posjetitelje domaćim proizvodima i nešto drugačijim menijem. Nudile su se uzbudljive kombinacije  okusa poput  mediteranske srdele s marmeladom od rajčice, namazom od maslina i motarom, zatim Meat The King kobasice od crne svinje s umakom od estragona i hrena, juneći šiš s ciklom i umakom od jogurta, mente i limete te zabatak s mladim špinatom, ukiseljenim rotkvicama i Cesar umakom, koji su pružili nepcima posjetitelja Samofino kućice nezaboravno iskustvo.

„S obzirom da planiramo do kraja godine u sklopu svakog Pevecovog prodajnog centra otvoriti Samofino by Pevec kafiće, odlučili smo kao uvertiru iskoristiti Chill&Grill kako bismo upoznali posjetitelje sa Samofino by Pevec brendom i daljnjim razvojem istog u obliku objekata brze prehrane.“, rekao je Ivan Čačić, voditelj ugostiteljstva u tvrtki Pevec.

Osim fine hrane koja se pripremala na Samofino štandovima, posjetitelje je oduševila i Pevecova chill zona na festivalu, kako vizualno tako i svojom udobnošću, u obliku velikih sjedalica u kojima su se gosti opuštali i uživali u pogledu na Pevecov vertikalni vrt koji je bio zvijezda brojnih Instagram profila. Također, u chill zoni posjetitelji su mogli saznati koji su tip roštilj majstora, a na temelju najkreativnije fotografije osvojiti roštilj iz Peveca po izboru.

Osim chefa Marina Rendića, nastup brenda Samofino su podržali i gastro bloger, gurman i autor festivala, Domagoj Jakopović Ribafish koji je na cooking showu Chill&Grilla pripremao Samofine recepte, kao i David Skoko, poznati chef, koji je svoje najslasnije zalogaje na festivalu pripremao na Pevecovim roštiljima.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
R&H
Novo
Novosti K PIVOVARI Pivo Grif odsad dostupno u boci

Grif Pale Ale je pitko i osvježavajuće pivo, zlatno žute boje s čvrstom pjenom i ugodnim aromama hmelja, a ključni sastojak, Citra,...

R&H
Enogastro
Enogastro KOTANYI GOURMET KLUB Riblja fantazija na Davidov način

Chef David Skoko predstavio je moderna jela od svježe ribe na tradicionalan način uz savjete i trikove kako se priprema riba - od ulova...

R&H
Novo
Novosti konferencija 400 lidera britanskog turističkog sektora na konferenciji u Splitu

U Splitu je 11. lipnja svečano otvorena prestižna godišnja konferencija britanskog udruženja profesionalaca u turizmu ITT - Institute...

R&H
Novo
Novosti gastro event Fešta Days – jedinstvena lokacija, neponovljivi okusi

Vrhunski domaći chefovi i pet chefova nositelja Michellinove zvjezdice, ovoga vikenda - od 14. do 16. lipnja na kornatskom otoku Žut...

R&H
Novo
Novosti VINARIJA KUTJEVO Osvježene linije premium vina vinarije Kutjevo

Vinarija Kutjevo ove godine donosi brojne novitete u redizajnu već svima poznatih premium linija Maximo i De Gotho te potpuno novo vino...

R&H
Oprema
Oprema OPREMA Nove prednosti Miele Malih velikana

Uz Miele Male velikane moguće je ekonomično pranje i sušenje rublja čak i u skučenim prostorima, a sadašnji uređaji imaju kapacitet...

R&H
Novo
Novosti FESTIVALI Traminac je naš ljubimac

Prvi hrvatski Festival traminca u petak će i subotu, 14. i 15. lipnja u Iloku pokazati zašto je ta sorta donijela toliko uspjeha...

R&H
Novo
Novosti MANIFESTACIJE Pjenušavi Kvarner u Zagrebu

Četvrti Salon pjenušavih vina i četvrti Wine RI organiziraju radionicu u zagrebačkom Roots baru 14. lipnja