Pevec na Chill & Grillu
Pevec na Chill & Grillu
  12.06.2019  |  14:20
Vrijeme čitanja: 1 min
Na poznatom festivalu roštilja, dobre hrane i glazbe Pevec je uz chefa Marina Rendića predstavio svoj novi brend Samofino

Novi Pevecov brend Samofino by Pevec koji predstavlja lanac kafića u sklopu Pevecovih prodajnih centara, na ovogodišnjem je zagrebačkom festivalu Chill&Grill bio jedna od glavnih zvijezda hrvatske kuhinje. Uz poznatog chefa Marina Rendića, Samofino tim oduševio je posjetitelje domaćim proizvodima i nešto drugačijim menijem. Nudile su se uzbudljive kombinacije  okusa poput  mediteranske srdele s marmeladom od rajčice, namazom od maslina i motarom, zatim Meat The King kobasice od crne svinje s umakom od estragona i hrena, juneći šiš s ciklom i umakom od jogurta, mente i limete te zabatak s mladim špinatom, ukiseljenim rotkvicama i Cesar umakom, koji su pružili nepcima posjetitelja Samofino kućice nezaboravno iskustvo.

„S obzirom da planiramo do kraja godine u sklopu svakog Pevecovog prodajnog centra otvoriti Samofino by Pevec kafiće, odlučili smo kao uvertiru iskoristiti Chill&Grill kako bismo upoznali posjetitelje sa Samofino by Pevec brendom i daljnjim razvojem istog u obliku objekata brze prehrane.“, rekao je Ivan Čačić, voditelj ugostiteljstva u tvrtki Pevec.

Osim fine hrane koja se pripremala na Samofino štandovima, posjetitelje je oduševila i Pevecova chill zona na festivalu, kako vizualno tako i svojom udobnošću, u obliku velikih sjedalica u kojima su se gosti opuštali i uživali u pogledu na Pevecov vertikalni vrt koji je bio zvijezda brojnih Instagram profila. Također, u chill zoni posjetitelji su mogli saznati koji su tip roštilj majstora, a na temelju najkreativnije fotografije osvojiti roštilj iz Peveca po izboru.

Osim chefa Marina Rendića, nastup brenda Samofino su podržali i gastro bloger, gurman i autor festivala, Domagoj Jakopović Ribafish koji je na cooking showu Chill&Grilla pripremao Samofine recepte, kao i David Skoko, poznati chef, koji je svoje najslasnije zalogaje na festivalu pripremao na Pevecovim roštiljima.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
R&H
Turizam
Turizam HOTELI Mali hoteli za veliki odmor

Zašto su butik hoteli idealni za romantični odmor? Otkrijte u dvoje u savršenom kutku za profinjene užitke u Falkensteiner Hotelu...

R&H
Novo
Novosti KONFERENCIJE Može li hrvatski turizam 365?

Ove godine tema konferencije Može li hrvatski turizam 365 je Kreativa i nove tehnologije

R&H
Novo
Novosti EKOLOGIJA Molson Coors smanjuje količinu plastike u ambalaži

Tvrtka Molson Coors pokreće novu strategiju pakiranja, istodobno nastavljajući napredak prema svojim sveobuhvatnim ciljevima održivosti...

R&H
Turizam
Turizam PLETERNICA Slavonsko svetište inspirirano Gospinim suzama

Gospa od Suza i ove godine krajem kolovoza dovodi rijeke hodočasnika u Pleternicu. Požeško-slavonska županija i grad zažive posebnom...

R&H
Novo
Novosti VINA Iločki podrumi Graševina Velika berba 2011, vino s dodirom Jadrana

Iločki podrumi izronili svoju Graševinu Veliku berbu 2011, koja je zadnjih godinu dana dodatno dozrijevala u uvali Ike na sjevernom...

R&H
Novo
Novosti EKOLOGIJA Falkensteiner Punta Skala u korak s globalnim ekološkim trendovima

Prateći globalni pokret ekološke zaštite okoliša u Falkensteiner Punta Skala resortu u Petrčanima nedaleko od Zadra više se ne...

R&H
Novo
Novosti FESTIVALI Ocjenjivanjem uzoraka najavljen drugi međunarodni Festival frankovke u Feričancima

Tko će biti novi šampion doznat će se 28. rujna u Feričancima, malom slavonskom mjestu poznatom po nagrađivanim frankovkama vinarije...

R&H
Turizam
Turizam kamping Noć kampiranja u Europi košta između 11 i 36 eura

Kamping odmori doživljavaju novi "boom" i potpuno su u trendu. Međunarodni portal za kampiranje Camping.info vrednovao je ponude 23 000...