Sudjelujte na veličanstvenoj degustacijskoj večeri ReUnion restorana
Sudjelujte na veličanstvenoj degustacijskoj večeri ReUnion restorana
  09.04.2019  |  16:44
Vrijeme čitanja: 1 min
U petak 12. travnja uživajte u sljubljivanju vrhunskih jela i iznimnih craft piva Zmajske, Daruvarske i Garden Brewery pivovare

Posebna tematska večera ReUnion restorana hotela Canopy by Hilton održava se 12. travnja s početkom u 20 sati.

Osim po pažljivo odabranom i pripremljenom à la carte jelovniku, dobrom izboru lokalnih vina, craft piva i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od dnevno svježih namirnica s Dolca, ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton je na zagrebačkoj gastronomskoj sceni prepoznatljiv i po atraktivnim tematskim večerama, večerama uz kulturne sadržaje te posebnim dnevnim ponudama.

Ukusne delicije i specijalitete restorana ReUnion vješto kreira glavni chef Marinko Topalović koji će uz podršku svog tima, ovaj petak pripremiti iznimno ukusne specijalitete za sljubljivanje s ponajboljim hrvatskim pivima.

Cijena menija od pet slijedova uz craft piva je svega 290 kuna.

Prijave: fdsupervisor@canopyzagreb.com, T. 01 4559 518

MENI

Chicharon & Pivski mlinci

5th Element ABA; Pivovara Daruvar

----o----

Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice

Pozoj; Zmajska pivovara

-----o-----

Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna

Citrus IPA; Garden Brewery

-----o-----

Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu

Rosti od krumpira s pečenim maslinama

Salata od mladog luka s vrhnjem

RIS; Zmajska pivovara

-----o-----

Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac

Chocolate & Peanut Butter Stout, Garden Brewery

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
R&H
Novo
Novosti ZAGREB Rooftop Lateral Veuve Clicquot Champagne Bar

U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara

R&H
Novo
Novosti GOLF TURIZAM Konferencija o aktualnostima u razvoju golf ponude u Hrvatskoj

Golf turizam jedan je od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu

R&H
Novo
Novosti DUBROVNIK FESTIWINE 6. Dubrovnik Festiwine predstavljen zagrebačkim vinskim novinarima

Šesti vinski festival predstavljen je uoči dubrovačke press konferencije koja se održava 22. travnja uz posebnog gosta, chefa Juru...

R&H
Enogastro
Enogastro ŽESTOKA PIĆA Zavodljiv i egzotičan Zagreb Mule

Hrvatskim baremenima i gastro stručnjacima predstavljen je Zagreb Mule, zagrebačka varijanta Mule koktela s hrvatskim Luftbremzer ginom

R&H
Novo
Novosti VUKOVARSKO SRIJEMSKA ŽUPANIJA Budućnost je stigla u Srijem i Slavoniju

Hologrami i proširena stvarnost, dvorci Eltz i Odescalchi, priča o Orionu u Vinkovcima, vožnja Dunavom i hrastove šume, promatranje...

R&H
Novo
Novosti ZLATNA JABUKA Održano 3. kolo Hrvatskog kuharskog kupa 2019.

Natjecanje "Zlatna jabuka" u Vinkovcima je u protekla dva dana okupila dvadesetak kuhara iz čitave Hrvatske koji su u svojim kreacijama...

R&H
Novo
Novosti ACI financijski izvještaj Završena najveća investicija ACI-ja, prihodi dosegli 216 milijuna kuna

ACI je objavio revidirane godišnje financijske izvještaje za 2018. godinu koji pokazuju da se trend rasta prihoda nastavio i u 2018....

R&H
Novo
Novosti Grif Rauchbier novo osvježenje iz Grif mikropivovare

U sklopu tečaja kuhanja piva predstavljeno i novo, sezonsko izdanje piva Grif