Nove ponude ReUnion restorana
Nove ponude ReUnion restorana
  05.04.2019  |  10:07
Vrijeme čitanja: 2 min
U subotu, 6. travnja uživajte u japanskim specijalitetima, a u petak 12. travnja u sljubljivanju vrhunskih jela i iznimnih craft piva Zmajske, Daruvarske i Garden Brewery pivovare

ReUnion restoran koji je na zagrebačkoj gastronomskoj sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la cárte jelovniku, dobrom izboru lokalnih vina i craft piva te izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica, uvodi još noviteta u svoje jelovnike. Zbog raznovrsnih sadržaja i izuzetne ljubaznosti, osim redovnih gostiju u Reunion rado navraćaju i lokalci te prijatelji restorana.

Gosti su prepoznali prednosti ukusnih jela od svježih namirnica s Dolca koja se radnim danom serviraju na dnevnoj bazi, na nedjeljnom ReUnion obiteljskom ručku traži se mjesto više, a od nedavno se u hotelu održavaju i Theater večere. Može se naći za svakoga po nešto, a od subote se počinju servirati i najbolje delicije od azijske gastronomije pod vodstvom masterchefa azijske kuhinje Tike Ram Sharme. Chef Sharma radio je u najboljim restoranima diljem Azije, hotelima Four Seasons Mumbai, Seycheles, Doha, a jedno vrijeme i u ponajboljem svjetskom restoranu Nobu.

Ove subote od 13 do 18 sati na jelovniku će se nuditi najbolje od japanske kuhinje, a azijska jela će se nastaviti pripremati svake subote na redovitoj bazi.

MENI

Kuver: Edamame grahorice s morskom soli

Predjela:

  • Tartar od tune (tuna s ponzu dresingom, ljuti wasabi limeta umak, rajčice, tofu)
  • Sushi Maki (losos, tuna, avokado i krem sir)

Glavna jela:

  • Soba rezanci s kozicama u tempuri
  • Soba rezanci s povrćem u tempuri
  • Teppanyaki piletina s rižom, jajima i mladim lukom

Desert: Yuzu cheesecake (sok od yuzu limuna, krem sir)

Jela se poslužuju pojedinačno ili po meniju, a zauzmete li mjesto u restoranu za centralnim stolom nasuprot kuhinje moći ćete pratiti chefa Sharmu uživo kako priprema jela.

Posebna tematska večer najavljena je za petak 12. travnja kada će se od 20 sati uparivati ukusna jela glavnog chefa restorana Marinka Topalovića s ponajboljim hrvatskim craft pivima. Delicije će chef pripremati uz podršku svog tima, a cijena menija od pet slijedova je 290 kn.

MENI  

  • Chicharon i pivski mlinci
  • Pivo: 5 th Element ABA, Pivovara Daruvar
  • Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice
  • Pivo: Pozoj, Zmajska pivovara
  • Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sortirane na beurre noisette i korici limuna
  • Pivo: Citrus IPA, Garden Brewery
  • Creekstone goveđi Black Agnus Flank odrezak u lardu, Rosti od krumpira s pečenim maslinama i salata od mladog luka s vrhnjem
  • Pivo: RIS, Zmajska pivovara
  • Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac
  • Pivo: Chocholate & Peanut Butter Stout, Garden Brewery    

Info: fdsupervisor@canopyzagreb.com

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
R&H
Novo
Novosti ZAGREB Rooftop Lateral Veuve Clicquot Champagne Bar

U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara

R&H
Novo
Novosti GOLF TURIZAM Konferencija o aktualnostima u razvoju golf ponude u Hrvatskoj

Golf turizam jedan je od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu

R&H
Novo
Novosti DUBROVNIK FESTIWINE 6. Dubrovnik Festiwine predstavljen zagrebačkim vinskim novinarima

Šesti vinski festival predstavljen je uoči dubrovačke press konferencije koja se održava 22. travnja uz posebnog gosta, chefa Juru...

R&H
Enogastro
Enogastro ŽESTOKA PIĆA Zavodljiv i egzotičan Zagreb Mule

Hrvatskim baremenima i gastro stručnjacima predstavljen je Zagreb Mule, zagrebačka varijanta Mule koktela s hrvatskim Luftbremzer ginom

R&H
Novo
Novosti VUKOVARSKO SRIJEMSKA ŽUPANIJA Budućnost je stigla u Srijem i Slavoniju

Hologrami i proširena stvarnost, dvorci Eltz i Odescalchi, priča o Orionu u Vinkovcima, vožnja Dunavom i hrastove šume, promatranje...

R&H
Novo
Novosti ZLATNA JABUKA Održano 3. kolo Hrvatskog kuharskog kupa 2019.

Natjecanje "Zlatna jabuka" u Vinkovcima je u protekla dva dana okupila dvadesetak kuhara iz čitave Hrvatske koji su u svojim kreacijama...

R&H
Novo
Novosti ACI financijski izvještaj Završena najveća investicija ACI-ja, prihodi dosegli 216 milijuna kuna

ACI je objavio revidirane godišnje financijske izvještaje za 2018. godinu koji pokazuju da se trend rasta prihoda nastavio i u 2018....

R&H
Novo
Novosti Grif Rauchbier novo osvježenje iz Grif mikropivovare

U sklopu tečaja kuhanja piva predstavljeno i novo, sezonsko izdanje piva Grif